Rozenstad Bewindvoerders

Bewindvoering

Soms is het nodig dat er door de rechter een beschermingsbewind wordt uitgesproken. De bewindvoerders van Rozenstad helpen je om alle zaken weer op orde te krijgen. Je krijgt een vast contactpersoon waar je terecht kunt met al je vragen. 

Jouw bewindvoerder neemt de financiële huishouding over en maakt een overzicht van inkomsten, uitgaven en schulden. Wij nemen alle betalingen over, nemen contact op met verschillende instanties zoals gerechtsdeurwaarders en houden overzicht op jouw financiële situatie.  
Ook zorgt je bewindvoerder ervoor dat je weekgeld is afgestemd op je inkomen en behoeftes. Zo kun je je wekelijkse boodschappen en andere privé uitgaven betalen.

Budgetbeheer

Met budgetbeheer zorgen wij ervoor dat inkomsten en uitgaven weer op elkaar worden afgestemd en dat je weer controle krijgt over de mogelijke schulden. Een persoonlijk begeleider helpt jou om inkomsten en uitgaven in balans te brengen, vaste lasten op tijd te betalen, inkomsten op niveau te krijgen en regelingen met schuldeisers te treffen. Wij helpen je met het oplossen en voorkomen van financiële problemen. Met elkaar zorgen we ervoor dat je de financiën weer op orde krijgt.

PGB Beheer

Rozenstad is tevens gespecialiseerd in PGB beheer. Wij regelen de financiële zaken en we beheren de zorgovereenkomsten, zorgplannen en zorgnota’s, zodat u er geen omkijken meer naar heeft.