• Rozenstad - Zeeheldenstraat 2, Winschoten
  • T 0597 - 43 42 64
  • E info@rozenstad.nl

Uitvaartbedrijven

Het uitvaartwezen is een bedrijfstak waar tact en discretie onmisbaar zijn. Het incasseren van achterstanden binnen deze branche is dan ook een onderwerp waar veel emotie mee gemoeid kan gaan. Ondanks het gevoelige onderwerp wilt u toch graag dat de achterstand wordt betaald.

Rozenstad Gerechtsdeurwaarders is gespecialiseerd in de incasso binnen de uitvaartbranche. Diverse uitvaartverenigingen & -bedrijven in het Noorden zijn u al voorgegaan.

Waarom Rozenstad Gerechtsdeurwaarders?

Rozenstad heeft ruimschoots ervaring met het incasseren van vorderingen binnen de uitvaartbranche en voelt doorgaans de wensen van de cliënt goed aan. Zonder genade incasseren en klanten harteloos bejegenen passen niet binnen dit beeld. Voor de uitvaart is een goede naam minstens zo belangrijk als een gezond debiteurenbeheer. Rozenstad denkt oplossingsgericht met u mee en zal ervoor zorgen dat met tact en voortvarendheid de nota’s alsnog voldaan worden. Onze huidige klanten zijn daar erg tevreden over.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op, of vul ons contactformulier in en dan maken we een afspraak om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.

/