• Rozenstad - Zeeheldenstraat 2, Winschoten
  • T 0597 - 43 42 64
  • E info@rozenstad.nl

Loonbedrijven

Loonbedrijven zijn een onmisbare schakel binnen de agrarische & grondverzetsector en dragen aardig wat risico. Vaak worden diensten afgenomen op korte termijn en zal het loonbedrijf veel onkosten qua arbeid en materieel moeten voorfinancieren zonder dat daar direct een beloning tegenover staat.

Daarom is het aan te raden om een capabele juridisch- & incassopartner achter u te hebben staan. Het laatste waar u aan wilt denken zijn openstaande facturen en juridische kwesties. U heeft het immers al druk genoeg .

Rozenstad Gerechtsdeurwaarders is gespecialiseerd in de incasso van openstaande facturen voor loonbedrijven zoals die van u.

Waarom Rozenstad Gerechtsdeurwaarders?

Rozenstad staat, zoals dat zo mooi gezegd wordt, met de voeten in de klei. Gevestigd in Winschoten, de tegenwoordige hoofdplaats van ‘De Graanrepubliek’, is Rozenstad Gerechtsdeurwaarders vertrouwd met de omgeving en uw werkzaamheden. Geen gedoe, maar gewoon regelen! Rozenstad denkt vanuit die gedachte praktisch en oplossingsgericht om de openstaande facturen te incasseren.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op, of vul ons contactformulier in en dan maken we een afspraak om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.

/